Testimonials

С настоящето бих искал да изразя задоволството си от брoкерските и консултантски услуги, предоставени от фирма Invest Properties. Възползвах се от услугите им и успях да закупя мечтания дом.
by Върбан Григоров
Мениджър, Виваком
Изпращам възхищение и благодарност на консултанта Антоанета Ангелова. Удоволствие е да реализираш сделка със служител, с толкова висока професионална подготовка и ерудиция, който не щади времето си и безкористно те съветва.
woman
by Ася Марчинкова
Удовлетворен клиент, Company Inc.
Хората и обслужването в Инвест Пропъртис, са чудесни, професионализмът им, съчетан с добро и усмихнато отношение, правят работата с тях по-лека. Когато се върши работа, екипът го прави качествено, бързо и с разбиране към клиента.
woman
by Йордана Челебиева
служител, ГУ Агенция Митници
Когато мои близки от Германия ме попитаха, дали мога да им препоръчам, някой коректен брокер на недвижими имоти им казах, че не познавам по-точен и коректен брокер от Тони Ангелова, Инвест Пропъртис.
by Георги Велев
Удовлетворен клиент, Company Inc.
Жана Кирилова е човек, обичащ работата си и даващ всичко от себе си, за да е клиентът доволен. Аз съм й благодарна за отзивчивостта, съдействието, разбирането и подкрепата! В нейно лице намерих добър приятел.
woman
by Албена Карева
коректор в издателство
Познавам фирма Инвест Пропъртис вече няколко години, през които те неколкократно ми помогнаха да направя успешни избори и впоследствие сделки с недвижими имоти, За служителите на Инвест Пропъртис няма нищо невъзможно.
woman
by Деляна Монева
Director HRC, Culinary Academy
С много добри впечатления съм от съвместната ми работа с Инвест Пропъртис. Много точни и коректни, професионалисти, изключително толерантни, работят изцяло в интерес на клиента.
woman
by Маргарита Трифонова
Технически инженер, Теленор България

Compare listings

Compare