Jana-Kirilova

ЖАНА КИРИЛОВА

Консултант продажби at Инвест пропъртис ООД

  • Specialties: Продажба и отдаване под наем на недвижими имоти.

About ЖАНА КИРИЛОВА

Казвам се Жана Кирилова и съм брокер на недвижми имоти от 2000 година насам. Притежавам над 19 години професионален опит в областта, като през последните 10 от тях съм консултант в Инвест Пропъртис.

Завършила съм Математическа гимназия, СУ Св. Климент Охридски, владея свободно руски език , ползвам английски език на работно ниво.

Занимавам се главно с покупко-продажби и наеми на жилищни и търговски имоти, но разбира се, имам опита и познанията за всички останали сегменти на пазара. Всичко се определя от потребността и конкретната необходимост на клиента. Осъзнавам отговорностите, които поемам с работата си и винаги проявявам специално отношение към своите клиенти, защото всяка една сделка те прави част от най-важните моменти от живота на хората .

В професията си винаги съм се стремяла да постигам качество, а не количество. В резултат на това, имам възможност да се фокусирам много повече към изискванията на всеки отделен клиент за постигане на успешна сделка. Това, към което съм непримирима е непрофесионално свършената работа , некоректността, както и лошите практики в бранша.

Language: Русский, English

Sort by:

0 Review

Sort by:
Leave a Review

Leave a Review

Compare listings

Compare