0877 44 11 11; 02 989 99 01
За повече информация може да се свържете с отговорния брокерЗаявка за оглед

КЪЩА в уникалния ОАЗИС РЕЗИДЕНС СОФИЯ

  • 333,200 €

  • ( 278 м²)

Представяме Ви самостоятелна къща със собствен двор в ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС ОАЗИС РЕЗИДЕНС СОФИЯ!

Локация:

НОВО (с АКТ 16), УНИКАЛНО селище от затворен тип разположено на една от най-атрактивните и предпочитани локации в София. Далеч от шума и динамиката на града, но и достатъчно близо до него, създаден така, че да носи на обитателите си неповторимо усещане за лукс, комфорт и релакс.Ситуиран е стратегически, в полите на Витоша, до местността Камбаните, срещу Бизнес Парк София една от най-успешните бизнес локации в страната. Близостта до ключови пътни артерии ('Околовръстен път', Цариградско шосе) също и развития градски транспорт (Метростанция Бизнес парк) гарантират бърз и удобен достъп до центъра и всички краища на града. Предстои изграждането и на нова пътна артерия, която ще осигури директна връзка на комплекса с бул. Ал.Малинов при пресичането му с южната дъга на Околовръстен път. В непосредствена близост се предлагат разнообразни услуги, удобства, забавления, между които спортен център, плувни басейни, детска градина и много възможности за пазаруване (Ikea,Ring Mall и др).

Характеристики:

Заобиколен от много зеленина, ОАЗИС РЕЗИДЕНС предлага четири типа семейни къщи с площ между 280 и 466 кв.м. със собствени градини, многофамилни жилищни сгради с апартаменти с площ от 34 до 132 кв.м и паркоместа. Съвременните архитектурни решения на къщите в ОАЗИС РЕЗИДЕНС предлагат избор на разпределения, изложения и квадратури. Строителството е изпълнено с висококачествени материали. Организиран е контрол на достъпа, денонощно видеонаблюдение и 24 ч. охрана. Предвидена е газификация до всеки един имот. На лице са перфектна вътрешна и външна инфраструткурна организация и обезпеченост.

Удобствата в комплекса включват подземни паркинги, тенис корт, детска градина и площадка, параклис, барбекю и др. Предлага се професионална поддръжка на зелените площи и пространства около сградите и личните градини. В района се намират едни от най-елитните детски и учебни заведения (Англо- Американско училище),спортни и тренировъчни центрове,водни спортове на Панчаревското езеро,зимни спортове и др.

Разпределение:

Къща  9 от тип 1 е с модерна архитектура, изградена на два етажа свързани с двойно железобетонно стълбище. Всички жилищни помещения са разположени максимално функционално на първия етаж е зоната за социална комуникация,включваща хол, кухня и трапезария, а на второ ниво е зоната за отдих и сън,съставена от родителска и детски спални.


Характеристики
Затворен комплекс
Локално отопление
Охрана
Панорамна гледка
Паркинг

Локация - 1000 София, Mladost 4, Sofia


Даниела Колева

Консултант

Мобилен:

Офис:

E-Mail:

0895 900 555

+359 2 989 99 01, +359 2 989 9902

koleva@iproperties.bg