0877 44 11 11; 02 989 99 01
За повече информация може да се свържете с отговорния брокерЗаявка за оглед

Тристаен апартамент в района на Медицинска академия

  • 900 € / на месец

  • ( 120 м²)

Инвест Пропъртис отдава просторен тристаен апартамент на първи (партерен етаж) от малка, масивна сграда. Изключително представителна локация- срещу Александровска болница, на метри от спирки на градски транспорт и бъдещата метростанция. Оживен район с множество жилищни и офис сгради, както и такива с обществено предназначение и значимост. Попада в зелена зона, осигурено парко място.
Състои се от: входно антре, хол, две стаи-голяма и малка, разпределително, вътрешно антре към килер, баня, тоалетна, кухня. От кухнята се излиза на балкон. Преден и заден двор, добре подредени и приятни за ползване.
Апартаментът е в перфектно състояние, изключително качествено довършен, с много луксозна вътрешна и външна дограма. Отдава с обзавеждане и без обзавеждане, по договорка. Предвиден е козметичен ремонт, който ще се извърши след сключване на договор за наем, с цел да се удовлетворят изисквания на наемателя. СОТ, интернет, телевизия и стационарен телефон. Има отопление на ток-електрическо котле и на котле с пелети, топла вода.
Имотът е много удобен, както за живеене, така и за лекарски или стоматологичен кабинет, лаборатория, център за красота, адвокатска кантора, офис и др. Има три входа. Официален от двора, от вътрешното стълбище към етажите и от балкона към двора. Лятото двора е изключително атрактивен и използван.
Експлоатацията на котлето с пелети се поема от наемодателя. Обявената цена е С ВКЛЮЧЕНИ разходи за отопление и топла водаЛокация


Антоанета Ангелова

Консултант продажби.

Мобилен:

Офис:

E-Mail:

+359 896 716 792

+359 2 989 99 01, +359 2 989 9902

angelova@iproperties.bg