0877 44 11 11; 02 989 99 01
За повече информация може да се свържете с отговорния брокерЗаявка за оглед

Авангардна къща в полите на Витоша

  • 360,000 €

  • ( 300 м²)

Инвест Пропъртис представя на вниманието Ви новопостроена, авангардна къща на една от най-атрактивните столични локации. 

Къщата е изградена на груб строеж върху обширен парцел ситуиран в полите на Витоша, местност Камбаните. Мястото е тихо и спокойно, с отлични комуникации-в близост до IKEA, Ring Mall и недалеч от Бизнес парк София. Утвърдената инфраструктура, близостта до ключови пътни артерии ('Околовръстен път', Цариградско шосе), както и развития градски транспорт (Метростанция Бизнес парк) гарантират бърз и удобен достъп до центъра и всички точки на града. В непосредствена близост се предлагат разнообразни услуги и забавления и много възможности за пазаруване.

Разпределение:

Имота е на две нива със следното разпределение: 1-во ниво- дневна с кухненски бокс; 2-ро ниво- едно обширно помещение'Open space' предвидено (с проект) за три спални и две бани с тоалетни. Високи тавани (3 метра). Изключително качествено строителство и материали, външна изолация, ПВЦ дограма. Възможност за покупка на съседен парцел с площ от 1490кв.м./80 евро кв.м. Страхотни гледки!Локация - 1000 София, Витоша


Жаклин Банчева

Консултант продажби луксозни имоти Жаклин е най-новият ни консултант в отдел покупко-продажби на жилищни имоти във фирмата. Специализирана е в сделки с луксозни имоти и обекти ново строителство и затворени комплекси. По образование е икономист. Владее английски и руски език.

Мобилен:

Офис:

E-Mail:

+359 894 487 875

+359 2 989 99 02

bancheva@iproperties.bg