0877 44 11 11; 02 989 99 01
За повече информация може да се свържете с отговорния брокерЗаявка за оглед

Аристократичен апартамент в топ център подходящ и за офис

  • 139,000 €

  • ( 115 м²)

Инвест Пропъртис има удоволствието да представи на вниманието ви СТИЛЕН и АРИСТОКРАТИЧЕН имот в идеален ЦЕНТЪР!

Локация:

Ситуиран в представителна сграда на пл. Възраждане, в близост до Mинистерство на земеделието, МОЛ София, до пл. Света Неделя, хотел Балкан/Шератон/ и други емблематични сгради. На пешеходно разстояние от Метростанция 'Сердика' и метростанция Опълченска и множество спирки на градски транспорт. Непосредствено до античната крепост на Сердика -един от най-древните археологически комплекси в град София. Местоположение, което ще бъде все по-атрактивно, предвид съчетанието на съвременност и древност, а така също и поради липсата на терени за застрояване в района! 

Характеристики и разпределение:

Масивно старо строителство от 40-те години на миналия век, с отлично поддържани общи части на сградата и реновирана фасада! Имотът се отличава с изключително просторни и светли помещения, високи тавани, съхранен е аристократичният му дух. Допълнителен акцент представляват запазените оригинални интериорни решения и декорации в апартамента! Нови ВиК и Ел инсталации, сменена PVC дограма, структурно окабеляване, СОТ и домофонна система.

Разпределение: представително фоайе с вестибюл /приемна/, с преход към хол, две големи самостоятелни спални, отделна кухня с трапезарна част, два санитарни възела (баня и тоалетна, отделно тоалетна). Излаз на тераса от кухнята и трапезарията, с впечатляваща ГЛЕДКА към бул. Ал. Стамболийски. Апартаментът е в ОТЛИЧНО състояние, след качествен и скъп ремонт извършен по индивидуален проект. Външни /шумоизолиращи/ ролетни щори, нови испански интериорни врати, външна блиндирана врата, вградено осветление. Изцяло ремонтирани санитарни помещения, душ кабина. Прилежащи: таван (около 8м2), мазе (5м2) и идеални части от дворното място. Чиста жилищна площ по документ за собственост- 102,70 м2. ЗА ИНВЕСТИЦИЯ! Имотът се използва за офис дългосрочно, може да продължи да функционира като такъв. Два платени паркинга в непосредствена близост! 


Характеристики
Етаж 3/6
Идеални части от земя

Локация - 1231 София, Център


Мобилен:

Офис:

E-Mail:

+359 894 419 037

+359 2 989 99 02

kirilova@iproperties.bg