0877 44 11 11; 02 989 99 01
За повече информация може да се свържете с отговорния брокерЗаявка за оглед

Апартамент в нова, ЛУКС сграда в Студентски град

  • 113,500 €

  • ( 122 м²)

Локация:

Изключително светъл и просторен тристаен апартамент в новострояща се сграда на перфектна локация в Студентски град. Сградата е замислена и проектирана в унисон с пазарните тенденции в недвижимите имоти и съживяващото се търсене. Южната локация, добрата комуникативност и лесният достъп, подчертават преимуществата на 10-етажната жилищна сграда с подземен паркинг и магазини. Разположена е в близост до Зимния дворец, спирки на градски транспорт,пазара и др. Добри отстояния от съседни сгради, зеленина, хубави гледки.

Характеристики:

Качествено, монолитно и луксозно строителство със следните характеристики:

Ограждащите стени са от тухлена зидария Wienerberger POROTHERM 25 N+F с дебелина 25см с 10см. топлоизолация, монтирана външно. Предвижда се изолиране на топлинните мостове с топлоизолационен материал, също монтиран външно на стоманобетонната конструкция.

Вътрешните преградни стени са тухлени Wienerberger POROTHERM 25 N+F и Wienerberger POROTHERM 12 N+F с дебелина 12см и 25см. Стените във всички сухи помещения се измазват с гипсова мазилка. Стените в баните се измазват с вароциментова мазилка. Преди полагане на мазилките всички бетонни плоскости (по стени и тавани) се обработват с подходящ грунд за сцепление.

Фасадата на сградата е изпълнена със силиконова мазилка Ceresit – цвят “бяло” и “графит”. Проектирани са декоративни негативни кантове изрязани в топлоизолацията. Подробното третиране на фасадите е представено в графичната част.

Входната врата на сградата и витрините на магазините са с алуминиев профил с прекъснат термомост и двоен стъклопакет. Дограмите на жилищата са от PVC (5-камерен профил, фолиран с цвят по каталог) със стъклопакет (бяло флоатно нискоемисионно Ка-стъкло). Входните врати на апартаментите са блиндирани и са фолирани с цвят дърво (по каталог).

Етап на строителство - Акт 14.  Очакван Акт 16- Февруари 2017г.

Разпределение:

Имота е със следното функционално разпределение: дневна с кухненски бокс, две самостоятелни стаи, две бани с тоалетна, тераса (с площ 33,22 кв.м), мазе (1,76 кв.м). Изложение: юг, запад. Апартаментите ще се предават напълно довършени, до ключ- дограма PVC (5-камерен профил) със стъклопакет (нискоемисионно Ка-стъкло), блиндирани входни врати, настилки-ламинат и теракот, завършени бани.

Избор на свободни тристайни, четиристайни апартаменти и мезонети.


Характеристики
Затворен комплекс
Панорамна гледка

Локация - 1700 София, Студентски град


Мобилен:

Офис:

E-Mail:

+359 894 419 037

+359 2 989 99 02

kirilova@iproperties.bg