0877 44 11 11; 02 989 99 01

ЕКСКЛУЗИВНО!

ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ МАЛКА, БУТИКОВА СГРАДА СЪС СОБСТВЕН ДВОР НА ОТЛИЧНО МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ – СРЕД ТИШИНА, СПОКОЙСТВИЕ И ЗЕЛЕНИНА В КВ. ДРАГАЛЕВЦИ! НА МИНУТИ ОТ ПАРК ВИТОША СЪС СТРАХОТНА ПАНОРАМА КЪМ ПЛАНИНАТА!

МАЛКА БУТИКОВА СГРАДА СЪС СОБСТВЕН ДВОР В ДРАГАЛЕВЦИ

 

Качествено НОВО строителство в напреднал етап (с издаден АКТ 15). Сградата е триетажна, разполагаща с лимитиран брой апартаменти ­– САМО ШЕСТ в цялата кооперация. Разположена е на ул. “проф. Александър Бурмов” до ул.”Захари Зограф”. Изключително ТИХО и спокойно място, с прекрасни ГЛЕДКИ, обградено от много зеленина в подножието на Витоша. Далеч от шума и презастрояването в града, същевременно с добри комуникации и близки разстояния до ключови пътни артерии (“Околовръстен път”, “Черни връх”, ул. “Симеоновско шосе“). Пространството, чистият въздух и паркова среда в съчетание с високия клас строителство, създават неповторимо усещане за уют и комфорт на живущите. В близост има спирки на градски транспорт, търговски и спортни центрове, разнообразни услуги, заведения и други възможности с бърз достъп за пазаруване и пълноценен отдих.

Сградата е проектирана в изчистен стил, заложени са технологии и материали от водещи производители. Строителството е изпълнено с тухли Porotherm Winerberger® 25 N+F, преграждащи стени от 12 см. керамични блокчета, позволяващи преустройства, изолация ТЕРАПОР® EPS графит, луксозни общи части довършени с египетски мрамор, инсталация за газ и климатици, СОТ и др. Асансьор до всички нива. Дограма Salamander® и блиндирани входни врати на апартаментите. Предвидена е последен модел белгийска пречиствателна станция.

Обширният вътрешен двор ще бъде озеленен и облагороден и в него ще бъде изградено място за релакс и забавления на живущите с барбекю, беседка, пространство за игра (детски кът) и др.

Разпределенията са функционални и премислени до всеки детайл, като има възможност за преразпределение на жилищната площ по желание на клиента, както и за довършителни работи.

 

Предлагат се два типа апартаменти с площ от 91 кв. м и 120 кв. м с паркоместа и гаражи

Предлагат се два типа апартаменти с площ от 109 кв. м и 143 кв. м с включени прилежащи мазета.

ПЪРВИ ЕТАЖ  ­– 143 кв. м

Предлаганият имот е светъл и изключително просторен и разполага със СОБСТВЕНА ГРАДИНА от 113 кв. м!

Разпределение: Обширна дневна с трапезария и кухненски бокс с излаз на тераса и живописен, собствен двор, три самостоятелни стаи, антре, коридор, баня с тоалетна, отделно тоалетна, прилежащо мазе.

ВТОРИ ЕТАЖ   ­– 109 кв. м

Разпределение: Обширна дневна с трапезария и кухненски бокс с излаз на тераса, две самостоятелни стаи, антре, коридор, баня с тоалетна, отделно тоалетна, прилежащо мазе.

 

 

ЗА КОНТАКТИ:

Даниела КОЛЕВА

Консултант продажби