0877 44 11 11; 02 989 99 01

ИНВЕСТ ПРОПЪРТИС, СЪВМЕСТНО С VEDA PROPERTIES
ОРГАНИЗИРАТ ПРОДАЖБА ПО МЕТОДА НА АУКЦИОНА
НА СУПЕРАТРАКТИВЕН ИМОТ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ! 

3-СТАЕН АПАРТАМЕНТ - 113 кв.м. С ПАРКОМЯСТО!
ул.“Цар Шишман“ 51 (до „Попа“), Първи етаж над гаражи!

 

Начална цена:
125 000
EUR!
БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА!

Огледи само на:
15.11.2018 г.
от 12:00 ч. до 18:00 ч.
17.11.2018 г.
от 10:00 ч. до 15:00 ч.

Резервиране на час за оглед 
на тел.: 0893 405 397

 

 

За ул. "Цар Шишман"

„Цар Шишман“ е централна улица в гр. София. Носи името на цар Иван Шишман. Разположена е между площад „Народно събрание“ и ул. "Хан Крум", като свършва малко преди бул. „Патриарх Евтимий“. Пресича се с основната улица „Граф Игнатиев“. Изпъстрена с кокетни заведения и малки магазинчета с красиво подредени витрини, тя е истинско богатство за софиянци и предпочитан маршрут за шопинг разходка на всеки гост на града. Улицата е и домакин на един от най-успешните ежегодни "мултижанрови фестивали"- “София диша”. Столичната община организира фестивала всеки август, а постоянната му програма включва забавления за деца и възрастни - циркови артисти, фокуси, капоейра, забавления, музика, арт работилници и др. На самата улица или в близост до нея са разположени следните обекти:
• Църквата „Свети Седмочисленици“
• 133 СОУ „Ал. С. Пушкин“
• 7 СОУ „Свети Седмочисленици“
• Българска национална филмотека
• Площад „Народно събрание“

Информация за развитието на текущи и предстоящи ремонти в близост до имота.

• Метростанция „Патриарх Евтимий“
До края на 2019 г. се очаква едноименната метростанция, която е част от третия лъч на метрото да бъде завършена. Мотрисите ще са нови, ще бъдат изградени и стъклени рампи, които ще се отварят единствено след като метрото е на станцията, за да се избегнат инциденти на релсите. Метрото ще свързва бул. „Владимир Вазов” с квартал „Горна баня” през центъра и „Красно село”.
• Ремонт на ул. „Граф Игнатиев“ и пл. „Славейков“
Ремонтът на „Граф Игнатиев“ включва подмяна на трамвайното трасе, канализацията и настилката. Най-мащабна ще е реконструкцията на площад „Славейков“. Проектът за реконструкцията включва „Граф Игнатиев“, ул. „Солунска“, ул. „Цар Иван Шишман“, ул. „Шести септември“, площад „Гарибалди“, площад „Славейков“ и зоната около храма „Св. Седмочисленици“. На площад „Славейков“ ще бъде подменена подземната инфраструктура - водопроводи, канализация и топлопроводи, както ел. инсталации и уличното осветление. Ще се подмени настилката и контактната мрежа на трамваите, както и ще се постави последно поколение безшумен релсов път. Фонтанът на пл. „Славейков“ ще бъде реконструиран и към края на лятото ще започне да функционира Очаква се ремонтът да приключи до края на тази година.