0877 44 11 11; 02 989 99 01

Другите за нас

 • Препоръка 1. Закупуване на жилище


  С настоящето бих искал да изразя задоволството си от брoкерските и консултантски услуги, предоставени от фирма Invest Properties.
  Възползвах се от услугите им за закупуването на жилище с предизвикателни, по отношение на предлагането на пазара, параметри и след само месец търсене (изключително усърдно) от страна на фирмата успях да закупя мечтания дом. Отделно от това, от различен купувач ми бе осигурен и подземен гараж като двете сделки бяха сключени едновременно през декември 2013 г. (за да бъде удовлетворено изискването ми да закупя апартамент с гараж). По време на този процес пролича както професионализма, така и широките контакти / база данни на пазарното предлагане на фирмата. Моят консултант-брокер беше Даниела Колева, която ми съдейства по изключителен начин, вниквайки перфектно в изискванията ми, често помагайки ми да ги формулирам, изхождайки от своя професионален и личен опит, също така и разбирайки и нагласите ми във връзка с мястото където си представях да живея. За разлика от повечето брокери, Дани не се опита да ме накара да направя компромис с изискванията си за да сключи сделка и никога не ми предложи нещо, което не е по предварително зададените параметри. Това бе изключително важно за мен с цел оптималното използване на наличното ми време. След като открихме жилище, което отговаря на изискванията проведохме преговори, водени от Даниела и всички аспекти – финансови, юридически и документални бяха отработени с минимално мое участие, а интереса ми бе защитен изцяло. Останах изключително доволен след сделката, и с приятни впечатления от сътрудничеството ни с Даниела, която остана приятел и след това помогна и на други мои познати да имат собствен дом. Благодаря ѝ и за проактивния съвет – с нейна помощ с покупката изпреварихме икономически събития, довели до значителното нарастване на цените на жилищата в София, което ми позволи да получа максимума в рамките на моя бюджет и да защитя инвестицията си. Горещо препоръчвам услугите на Invest Properties и Даниела Колева на всеки, който търси или предлага недвижим имот и освен това иска да остане с положителен спомен от процеса по търсене,преговори и закупуване.

  Върбан Григоров
  Мениджър във Виваком

 • Препоръка 2. Ерудиция и отдаденост


  Изпращам възхищение и благодарност на консултанта Антоанета Ангелова. Удоволствие е да реализираш сделка със служител, с толкова висока професионална подготовка и ерудиция, който не щади времето си и безкористно те съветва и помага не само до реализираното на сделката. Препоръчвала съм я на много близки и познати и впечатлението, което е оставила във всички тях се покрива с моето.

  Ася Марчинкова

 • Препоръка 3. Професионализъм и усмивка


  Хората и обслужването в Инвест Пропъртис, са чудесни, професионализмът им, съчетан с добро и усмихнато отношение, правят работата с тях по-лека. Когато се върши работа, екипът го прави качествено, бързо и с разбиране към клиента.Знам, че мога да разчитам на тях и в бъдеще, както и да ги препоръчвам на други хора.

  Йордана Челебиева
  служител в ГУ Агенция Митници​

 • Препоръка 4. Международна дейност


  Антоанета Ангелова

  Когато мои близки от Германия ме попитаха, дали мога да им препоръчам, някой коректен брокер на недвижими имоти им казах, че не познавам по-точен и коректен брокер от Тони Ангелова, Инвест Пропъртис.

  Георги Велев

 • Препоръка 5. ...нещо лично


  Жана Кирилова

  Жана Кирилова е човек, обичащ работата си и даващ всичко от себе си, за да е клиентът доволен. Аз съм й благодарна за отзивчивостта, съдействието, разбирането и подкрепата! В нейно лице намерих добър приятел. Жана, радвам се, че те познавам! От сърце ти пожелавам здраве, професионални успехи и много лично щастие!

  Албена Карева,
  коректор в издателство.

 • Препоръка 6. ...няма нищо невъзможно


  Познавам фирма Инвест Пропъртис вече няколко години, през които те неколкократно ми помогнаха да направя успешни избори и впоследствие сделки с недвижими имоти, включително и сградата, в която работя в момента - новата база на HRC Culinary Academy на бул. „Цар Борис III“ в София. Имам огромно доверие в служителите на Инвест Пропъртис, защото за тях няма нищо невъзможно. Всичко, което на пръв поглед ми се струваше много трудно, при тях се случваше с лекота! За мен е удоволствие да работя с Invest Properties, и се надявам, че ми предстоят още много нови проекти, които да поверя на тях!"

   

   

   

  Deliana Moneva
  Director HRC Culinary Academy

 • Препоръка 7. ...отлични решения и при съсобственост


  Жана Кирилова

  С много добри впечатления съм от съвместната ми работа с Инвест Пропъртис като брокер, който ползвах при реализиране на продажба на съсобствен имот, по препоръка на близък мой приятел. Много точни и коректни, професионалисти, изключително толерантни, работят изцяло в интерес на клиента, а не просто за да реализират сделка за минимален срок. Относно брокера който работеше при намирането на купувач и реализирането на сделката – Жана: много коректна, търпелива, гъвкава, с отлични умения за водене на преговори, не жалеше усилия при намирането на най-добрия за нас купувач, през цялата време се стремеше да бъде максимално полезна и успя да удовлетвори всичките ни изисквания, най – вече и отчитайки усложненията произтичащи от съсобственост върху имота. Не бих се поколебала при следваща сделка с имот отново да се обърна за съдействие към същия брокер.

   

   

   

  Маргарита Трифонова
  Технически инженер - Теленор България