0877 44 11 11; 02 989 99 01

ИНВЕСТ ПРОПЪРТИС ПРЕДСТАВЯ НА ВНИМАНИЕТО ВИ
УНИКАЛНИЯ ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС - ОАЗИС РЕЗИДЕНС СОФИЯ! 

НОВО, напълно завършено селище от затворен тип с АКТ 16!

Разположено на една от най-атрактивните и предпочитани локации в София.

Извън шума и динамиката на града, но и достатъчно близо до него, създадено така, че да носи на обитателите си неповторимо усещане за лукс, комфорт и релакс. Комплексът е ситуиран е стратегически, в полите на Витоша, до местност „Камбаните“, срещу „Бизнес Парк София“  ̶  безспорно най-успешната бизнеслокация в страната. Близостта до ключови пътни артерии („Околовръстен път“, „Цариградско шосе“) също и развития градски транспорт (Метростанция „Бизнес парк“) гарантират бърз и удобен достъп до центъра и всички точки на града. Предстои изграждането на нова пътна артерия, която ще осигури директна връзка с бул. „Ал. Малинов“ при пресичането му с южната дъга на Околовръстен път. В близост се предлагат разнообразни услуги, удобства, забавления, между които спортен център, плувни басейни, детска градина и много възможности за пазаруване (Ikea, Ring Mall, Technopolis, Billa и др). 
Качество, локация, среда и  цена! Това са най-важните фактори, които привличат взискателните купувачи на имоти, а Oasis Residence Sofia покрива високите стандарти на клиентите. Комплекса е дело на един от най- утвърдените инвеститори на пазара,  строителството се осъществява по международно признати стандарти, представляващ синтез на класически форми и модерно светоусещане.  

Заобиколен от много зеленина, ОАЗИС РЕЗИДЕНС СОФИЯ предлага четири типа семейни къщи с площ между 250 и 350 кв.м. със собствени градини, многофамилни жилищни сгради с апартаменти с площ от 37 до 132 кв.м и паркоместа.

Съвременните архитектурни решения на жилищата в ОАЗИС РЕЗИДЕНС СОФИЯ осигуряват голям избор на разпределения, изложения и квадратури. Сградите са построени и изпълнени с висококачествени материали. Предават се на шпакловка и замазка, петкамерна дограма KBE, врата Солид, дъбов фурнир, декоративен обков. 
Организирани са: контрол на достъпа, денонощно видеонаблюдение и 24 ч. охрана. Предвидена е газификация до всеки един имот. На лице са перфектна вътрешна и външна инфраструктурна организация и обезпеченост. Удобствата в комплекса включват подземни паркинги, тенис корт, детска градина и площадка, параклис, външно и вътрешно барбекю, площадка за домашни любимци с обособени зони за игра и др. Предлага се професионална поддръжка на зелените площи и пространства около сградите и личните градини. В района се намират едни от най-елитните детски и учебни заведения (Англо-Американско училище),  и тренировъчни центрове, водни спортове на Панчаревското езеро,зимни спортове на Витоша и др. 
След успешното приключване на част от първия етап, включващ еднофамилни къщи и жилищна сграда 1 и пълната реализация на всички апартаменти в нея, инвеститорът на Oasis Residence отговаря на огромния интерес към качественото строителство и комплекса със стартиране изграждането на двете нови тела. Двете нови сгради са с издадено разрешение за строеж, с което се официално се откриват строителството и продажбите на апартаменти. Новите сгради са проектирани с подземен паркинг с удобна топла връзка и включват двустайни, тристайни и многостайни апартаменти със страхотна ПАНОРАМА. Офертните цени започват от 650 Евро/кв.м.

 

Актуални оферти

ПРОСТОРЕН ТРИСТАЕН В ОАЗИС РЕЗИДЕНС СОФИЯ

Предлаганият имот е със следното разпределение: просторна дневна с кухн.бокс с НЕВЕРОЯТНА ПАНОРАМА към Витоша, самостоятелна обширнa спалня,баня с тоалетна, две тераси със страхотна гледка. Изключително светъл. Предава се на шпакловка и замазка, петкамерна дограма KBE,врата Солид, дъбов фурнир, декоративен обков.

Научи повече

АРИСТОКРАТИЧНА КЪЩА С НЕВЕРОЯТНА ПАНОРАМА В ОАЗИС РЕЗИДЕНС

Къща 22 е с модерна архитектура,на два етажа свързани с двойно железобетонно стълбище.Всички помещения са разположени максимално функционално-на първи етаж е зоната за социална комуникация,включваща обширен хол,кухня и трапезария,тоалетна,сервизно пом.,стая за гости,на второ ниво е зоната за отдих и сън,съставена от родителска спалня(със собствена баня и гардеробна),четири големи спални,кабинет,баня с тоалетна,две тераси.

Научи повече