0877 44 11 11; 02 989 99 01

Име Брокер

01.10.2015

С настоящето бих искал да изразя задоволството си от брoкерските и консултантски услуги, предоставени от фирма Invest Properties.

Възползвах се от услугите им за закупуването на жилище с предизвикателни, по отношение на предлагането на пазара, параметри и след само месец търсене (изключително усърдно) от страна на фирмата успях да закупя мечтания дом. Отделно от това, от различен купувач ми бе осигурен и подземен гараж като двете сделки бяха сключени едновременно през  Декември 2013 (за да бъде удовлетворено изискването ми да закупя апартамент с гараж). По време на този процес пролича както професионализма, така и широките контакти/ база данни на пазарното предлагане на фирмата.

Моят консултант-брокер беше Даниела Колева, която ми съдейства по изключителен начин, вниквайки перфектно в изискванията ми, често помагайки ми да ги формулирам, изхождайки от своя професионален и личен опит, също така и разбирайки и нагласите ми във връзка с мястото където си представях да живея.

За разлика от повечето брокери, Дани не се опита да ме накара да направя компромис с изискванията си за да сключи сделка и никога не ми предложи нещо, което не е по предварително зададените параметри. Това бе изключително важно за мен с цел оптималното използване на наличното ми време.

След като открихме жилище, което отговаря на изискванията проведохме преговори, водени от Даниела и всички аспекти – финансови, юридически и документални бяха отработени с минимално мое участие, а интереса ми бе защитен изцяло.

Останах изключително доволен след сделката, и с приятни впечатления от сътрудничеството ни с Даниела, която остана приятел и след това помогна и на други мои познати да имат собствен дом. Благодаря й и за проактивния съвет – с нейна помощ с покупката изпреварихме икономически събития, довели до значителното нарастване на цените на жилищата в София, което ми позволи да получа максимума в рамките на моя бюджет и да защитя инвестицията си.

Горещо препоръчвам услугите на Invest Properties и Даниела Колева на всеки, който търси или предлага недвижим имот и освен това иска да остане с положителен спомен от процеса по търсене,преговори и закупуване.